Výuka angličtiny jako druhého jazyka: Proč je slovník vaším nejlepším přítelem


cizí slova

Jsme chvíle, kdy jsme naprosto ohromeni, když vidíme nedostatek slovníků používaných k výuce angličtiny jako druhého jazyka. Pro nás je slovník Jádro každého výukového programu a je třeba jej používat a zneužívat, dokud stránky nezačnou vypadávat a není potřeba nová. Slovník je základem každého jazykového kurzu. Studenti by se měli naučit, jak jej používat.

Vícejazyčné slovníky bude potřeba pro jednoduché překlady, když začne výuka. Tyto slovníky jsou nezbytné pro velmi raná studia. Problémy nastávají později v průběhu studia, když studenti nerozumí tomu, co překládají a jsou zmatení. Každý učitel ví, že zmatek potřebuje rychle odstranit, jinak bude mít tendenci narůstat. Než přejdete na další lekci, je třeba zastavit zmatek v jeho stopách.

Aby bylo zajištěno, že rozumí významu slov, která překládá, musí student používat anglický slovník, když přechází do pokročilejší fáze. A slovník cizích slov, které souvisí s jeho rodným jazykem, mu musí být k dispozici pro případ, že by narazil na slova ve svém jazyce.

Jaký slovník jsou vaši nejlepší přátelé?

Objasnění základů

Někdy jsou to nejsnadnější slova, která dělají nejvíce problémů. Jednoduchá slova jako „postele“ jsou například snadno přeložit a vymezit. Ale složitější slovo, jako je „palandy“, může vést ke katastrofě, pokud není správně slovník cizích slov. Pro ​​slova, která jsou složitější, malé kapesní slovníky nebudou k ničemu. U složitějších slov je důležité kapesní slovníky odrazovat. Studenti by také měli být připraveni utratit peníze za větší objem.

Problémy s rodným jazykem

Aby se student správně naučil angličtinu, měl by mít alespoň tři komplexní slovníky. První by měl být slovník, který dokáže překládat slova z rodného i anglického jazyka. Druhý by měl být slovník v rodném jazyce a třetí by měl být anglický slovník.

Zpomalení studia

Znamená to, že studium jazyků bude pomalejší? To je jistá věc. Bude to vyžadovat, aby studenti byli zodpovědnější za správné definování slov v angličtině i japonštině jazyků. Je to kritické? Ano, zvláště pokud vidíte studenty, kteří jsou odposloucháváni a nepostupují dobrým tempem. Vždy existuje výmluva pro studenty, aby přestali studovat jazyk. To je důvod, proč je tak důležité vrátit se k základům a podívat se, jaké definice jim unikli. Obvykle je to slovo v jazyce svůj rodný jazyk se snaží přeložit do jiného jazyka. Pokud neznají význam toho cizí slova, jak se ho mohou naučit?

Slovníky mohou být drahé a těžkopádné.

Toto je běžný problém studentů. Abyste získali správné slovníky, bude potřeba, aby na začátku byly k dispozici nějaké peníze. Někdy peníze nejsou. Někdy ty peníze prostě nejsou. V takových případech budete muset umět pracovat s tím, co máte, a smířit se s tím, že to není ideální. Online slovníky jsou k dispozici zdarma, pokud mají studenti přístup k internetu. Jsou také komplexní. Studenty můžete povzbudit, aby tyto online slovníky používali ke studiu, za předpokladu, že mají přístup k internetu. Internetové slovníky nabízejí lepší alternativu k malým slovníkům, které neposkytují správné definice nebo jsou příliš malé na to, aby obsahovaly mnoho definic .

Mnoho dětských knih je k dispozici s komplexními slovníky. To platí zejména pro ty, kteří se učí anglický druhý jazyk. Existuje mnoho dětských slovníků, které pokrývají velké množství slov a poskytují jasné definice. Tyto slovníky jsou skvělé pro začínající studenty. Není nutné, aby byl slovník pouze pro děti.

Comments

Popular posts from this blog

Techniques For Finding The Right Towing Firm

Things To Think About When Selecting Carbon Fibre Parts

The Advantages Of Technology With Immersive To Improve Businesses